Rólunk mondták…

Vélemények

Nagyon sokat köszönhetek Nektek! Ennyire emberséges és rugalmas szolgáltatást még sohasem tapasztaltam eddig. Az ajándékvásárlás nem egyszerű dolog, esetemben sok változtatással járt a rendelés, mégis problémamentesen és azonnal megoldottátok az összes kérésemet. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki valami különlegeset szeretne!

Blanka
Blanka

Számomra mindig fontos az önkifejezés és a változatos öltözködés, amit a Yolkiest pólókkal könnyen meg tudok valósítani.

Fenyvesi Zoltán
Fenyvesi Zoltán@wheelchairguy

Sosem voltam márkafüggő, egészen addig amíg nem kaptam ajándékba egy Dirty Velvet pólót. A humor és az önkifejezés is megfért egy ruhadarabon, és ebből így egy szép barátság kezdete lett.

Gábor
Gábor

A honlapról sugárzó pozitív, fiatalos mégis tiszteletteljes „érzés” élőben is maximálisan visszaköszönt és visszaköszön a mai napig is, intézze a vásárlásait az ember fia online vagy személyesen. Mindig úgy éreztem, hogy én vagyok a legfontosabb, noha tudtam, én az évi pár pólómmal kb. egy lehetek a százezerből, mégis kvázi VIP kiszolgálást kaptam még akkor is, ha saját hibámból kellett cserélni valamit. A Bosszúállók is itt vásárolnak, csak ez titkos. Ja és felvállalom, nem is kérdés!

Balázs
Balázstörzsvásárló

Remek cuccok egy helyen! Itt megtalálhatóak a legfrissebb geekz pólók eredetiben és kiváló minőségben! Abszolút megbízható, de amit mindenképpen kiemelnék, az a rugalmasság, ami páratlan!  És mindezt vidámsággal fűszerezik!

Balázs
Balázstörzsvásárló

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

500 FT KEDVEZMÉNY!

Megajándékozunk egy kedvezményre beváltható kuponnal!

X