equals by Yolkiest

Első saját kollekciónk az egyenlőség jegyében született. A női és férfi fazonokat úgy alkottuk meg, hogy mindenki megtalálja a hozzá leginkább illőt, egyedi grafikai megoldásaink pedig az egyéniség és egyenlőség gondolatvilágát dolgozzák fel.

100% popkultúra

Akár kocka vagy, akár nem, folyamatosan bővülő kínálatunkban mindent megtalálsz a Marvel és DC képregények szuperhőseitől a Star Warsig, sőt, a legmenőbb filmes pólókig is. A hivatalos licensszel ellátott pólók, pulóverek, kabátok, bögrék és egyéb apróságok minőségét a külföldi gyártó, valamint a filmstúdiókkal, művészekkel, produkciós cégekkel és a rajongói közösséggel fenntartott szoros együttműködés garantálja.

A valóság egy kis csavarral

A Dirty Velvet egy angol dizájner csapat, akik magas minőségű ruházatot kínálnak. Eredeti grafikákkal és erős, gondolat ébresztő képi világgal figurázzák ki a modern világot, az emberiséget és az univerzumot. Pólóik és pulóvereik további különlegessége, hogy 100% organikus pamutból készülnek, így csökkentve a környezetre gyakorolt hatást, miközben nem tesznek kompromisszumot a kényelem és a tartósság kárára.

Siker a semmiből

A DGK-t Stevie Williams indította útjára 2002-ben. A mozaikszó a Dirty Ghetto Kids elnevezésből ered: a philadelphiai Love Parkban így gúnyolták Stevie gördeszkás bandáját a többiek, mondván, hogy ők azok a koszos utcagyerekek, akinek nincs semmijük, és a deszkázáson kívül csak balhézni tudnak. Ők azonban fogták ezt a gúnynevet, és egy brandet építettek belőle.

A DGK mára azt szimbolizálja, hogy hogyan lehet a negatívumot pozitívummá tenni, és miként lehet létrehozni valamit gyakorlatilag a semmiből.

Csiszolatlan gyémánt

A Diamond Supply Co. gördeszkás hardware márkát 1998-ban Nicholas Tershay, művésznevén Nick Diamond alapította San Franciscóban, majd Los Angelesbe költöztetve székhelyét elkezdte felfuttatni a gyémántos brandet. Könnyen felismerhető, igényes dizájnjának és a legjobb minőségre való törekvésének köszönhetően a Diamond Supply hamar az utcai divat közönségének egyik kedvencévé vált.

HUF

Keith Hufnagel, a HUF márka alapítója New York kavicsos utcáin nőtt fel a késői 80-as években. Akkoriban a gördeszkázás egyenlő volt a lázadással, nem volt elfogadott szubkultúra. Keith mégis profi szintre “deszkázta” magát, és az hobbiból egyfajta életmóddá vált számára, ami áthidalja a különböző bőrszínek és kultúrák közti szakadékot, egy életérzéssé, amiben nincsenek határok. A gyors népszerűséggel együtt Hufnagel szükségszerűnek érezte egy olyan márka – a HUF – elindítását, amely szimbolizálja mind a gördeszkázást, mind a streetwear életérzést. A brand legfőbb üzenete: “Menj, és hozd létre a saját jövőd – valósítsd meg önmagad, és tedd ezt stílusosan.”

Ikonikus baseball sapkák

Az 1920-ban alapított cég nem kisebb eredményt ért el közel 100 éves történelme során, mint hogy megreformálta a világ fejfedőinek piacát. A sportszergyártóként indult New Erát itthon leginkább baseball sapkáiról ismerjük, a kínálatban pedig megtalálhatunk mindent az ikonikus daraboktól az újabban trendi snapbackekig. A kifogástalan minőség minden New Era sapka sajátja vásárlóink legnagyobb megelégedésére.

One for One

A könnyű és kényelmes vászoncipőiről híres Toms brandet Blake Mycoskie alapította, miután egy argentínai látogatása során szembesült az ott szegénységben élő gyerekek körülményeivel. A modell nem is lehetne egyszerűbb: minden egyes eladott Toms cipő után egy rászoruló gyerek is cipőhöz jut a cég által, ami 2006 óta a világ 70 országában, több mint 60 millió cipőt jelent.

Színes, vidám, fiatalos

2002-ben indult Kaliforniából és azóta világméretű márkává nőtte ki magát a NEFF HEADWEAR. Fő védjegyük a minél színesebb, viccesebb, fiatalosabb dizájnok, mindemellett megtalálhatóak kicsit letisztultabb termékek is a palettában. Olyan nevek találhatóak a Neff csapatában, mint Wiz Khalifa, Snoop Dogg, Mac Miller, 2 Chainz, Steve Aoki, Future, Kevin Durant és még sorolhatnánk. Fő profiljuk egyértelműen a Snapback, 5-Panel és kötött sapkák, azonban a 2017-os tavaszi kollekcióban nagyon beerősítettek textil vonalon is. Egy igazi fiatalos márka, ami nem ismer határokat!