GARANCIA

A megrendelt termék kézhez vételétől számított 4, azaz négy héten belül a vevőnek joga van elállni vásárlási szándékától. Ebben az esetben a termékért kifizetett vételárat visszatérítjük a vásárlónak, legkésőbb az elállást, illetve a termék visszaszolgáltatását követő harminc napon belül.

Amennyiben elállási jogoddal kívánsz élni, azt írásban, levélben vagy e-mailben teheti meg, hivatkozva a termékre és a megrendelés azonosítójára. Elállási jogodat a termék kézhezvételétől számított 4 héten belül gyakorolhatod.

A nem rendeltetésszerűen használt termékre a garancia nem vonatkozik. Illetve a nem rendeltetésszerű használatból eredő károk megfizetése is vásárlót terheli. A termék visszaküldést követő harminc napon belül a termék árát a megadott számlaszámra visszautaljuk.

PANASZKEZELÉS

Webáruházunk célja, hogy valamennyi megrendelést a  megrendelő teljes megelégedettsége mellett teljesítsen. Amennyiben a Felhasználónak bárminemű panasza van a szerződéssel vagy annak teljesítésével kapcsolatban, úgy panaszát a hello@yolkiest.com e-mail címen, vagy levél útján is közölheti.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ: Általános Szerződési Feltételek