AMI EDDIG TÖRTÉNT VELÜNK

Mi olyan ruhákat szeretünk hordani, amelyek tükrözik az elképzelésünket a világról, amiktől vidámabbak vagyunk, vagy amelyekkel gondolkodásra késztetjük magunkat és környezetünket – legyen szó nyomott mintás pólóról, egy vagány fazonú kabátról, vagy éppen egy stílusos cipőről. Természetesen ezek mellett fontosnak tartjuk a minőséget és azt, hogy kényelmes, válogatott anyagokból készült ruháink legyenek. Tudjuk, hogy nem csak mi vagyunk így, hanem sokan mások is.

Ezért hoztuk létre Yolkiest.com-ot, amely folyamatosan bővülő kínálatával a fentieket szimbolizálja számunkra, és bízunk benne, hogy a jövőben egyre több embernek fogja ezt tenni.

 2016 augusztusában egy újabb álmunk valósult meg: megnyitottuk offline webshopunkat, melynek neve T-Shirt Therapist, azaz Póló Terapeuta. Fő célunk, hogy a webes vásárlás kényelmét és előnyeit ötvözni tudjuk a termékek fizikai ismeretével, kipróbálásával.

2018 január elején hoztunk egy komoly döntést, és fenntarthatósági okokból a bemutatótermünket ideiglenesen bezártuk. Természetesen online ezerrel maradunk Póló Terapeuták. 🙂